Medicin

Process Matrix - fremtidens workflow design

SPROG

Du bruger drop-down over denne tekst for at skifte sprog i Ocean Flow. Applikationens tekster (inkl. tekster på knapper) vil følge dette valg. Hvis den workflow-løsning, du kører, har labels i det valgte sprog, får du dem, ellers får du dem i det sprog, som løsningen har som default.

LØSNINGSUDVIKLING

Procesmatricen (Process Matrix) er fremtiden for workflow design, fordi den gør det muligt at skabe endda stor løsninger med mange aktiviteter, formularer, felter og forretningslogik uden kodning. Direkte fra workshops med de forretningsansvalige og procesansvarlige er det muligt at generere det meste af løsningen fra procesmatricen, som er et specifikationsformat, der er velegnet til workshops.

Alle demoer på dette site er genereret fra en Procesmatrix i MS Excel, der omfatter et enkelt ark, uden nogen kodning.

Men det er lavet til en tæt integration med kodning, hvis du har brug funktionalitet, der ikke kan auto genereres fra Procesmatricen. Produktet vil både auto generere C# scripts, og de er lavet på en sådan måde, at det er nemt at ændre og udvide dem, og gennem den tætte integration mellem produktet og Visual Studio vil udvikleren opleve store tidsbesparelser og kvalitetsforbedringer i udviklingen, med en Procesmatrix kombineret med Visual Studio C# kode.

EKSEKVERING AF LØSNINGEN

Hvis du endnu ikke er logget ind, skal du logge ind som brugeren "test", password "test", eller oprette din egen konto ved at klikke øverst til højre på login knappen.

Derefter til venstre har du en menu, hvor
  • - Opret ny sag: Du kan oprette et nyt workflow (kaldet sag her) fra en liste af demoer til rådighed
  • - Sager: Du kan genoptage workflows (sager), som du tidligere har startet - det vil blive genoptaget i den tilstand, hvor du (eller hvis der er andre tilsluttede brugere, brugerne) har forladt det
  • - [Navn På Nyligt Workflow]: Hvis du har kørt et workflow tidligere, kan du gå direkte til det sidste workflow, hvis navn vil være et særskilt punkt på menuen
  • - (Invitation er endnu ikke implementeret, det vil liste dine udestående invitationer (af andre) fra workflows indledt af andre)